Cícer a lá Dison

brigita - fotkabrigita, 5. marca 2010

Recept mám z televízie ale neviem z akej relácie.

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
100 g
1-2 ks
1 ks
1 ks
1/3 šálky
3,5 PL




Postup

  1. 1

    Namočený cícer uvariť. Špagety tiež, ale každé zvlášť.Vo väčšej nádobe zľahka premiešať. Rajčiny a papriky si pokrájame na rezance a pridáme na cícer a znova premiešame, zalejeme drezingom.

  2. 2

    Drezing: Do hrnčeka si dáme 1/3 slnečnicového oleja, 3,5 lyžice dijonskej horčice/ odtiaľ názov/,studenú vodu a vydličkou dobre premiešame a vylejeme na šalát, posypeme ľanovým semenom a nakrájanou petržlenovou vňaťou podľa chuti.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia