Recept mám z televízie ale neviem z akej relácie.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Namočený cícer uvariť. Špagety tiež, ale každé zvlášť.Vo väčšej nádobe zľahka premiešať. Rajčiny a papriky si pokrájame na rezance a pridáme na cícer a znova premiešame, zalejeme drezingom.
- 2
Drezing: Do hrnčeka si dáme 1/3 slnečnicového oleja, 3,5 lyžice dijonskej horčice/ odtiaľ názov/,studenú vodu a vydličkou dobre premiešame a vylejeme na šalát, posypeme ľanovým semenom a nakrájanou petržlenovou vňaťou podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu