Chrumkavé kačacie stehná s dusenou kapustou
			   Vladimír Ďurta
kuchár hotela Bystrá pri Brezne, 29. júla 2012
		   
		   kuchár hotela Bystrá pri Brezne, 29. júla 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Kačacie stehno nasolíme, okoreníme, tymian nakrájame nadrobno a posypeme ním stehná. Pridáme olej a pečieme na 160 oC asi tri hodiny.
- 2
 Šampanská kapusta: Z cukru pripravíme karamel, do ktorého vložíme nakrájanú kapustu. Podlejeme šampanským a necháme dusiť domäkka. Dochutíme soľou a korením. Podávame s lokšami alebo domácou knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu