Chrumkavé kačacie stehná s dusenou kapustou
Vladimír Ďurta
kuchár hotela Bystrá pri Brezne, 29. júla 2012
kuchár hotela Bystrá pri Brezne, 29. júla 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Kačacie stehno nasolíme, okoreníme, tymian nakrájame nadrobno a posypeme ním stehná. Pridáme olej a pečieme na 160 oC asi tri hodiny.
- 2
Šampanská kapusta: Z cukru pripravíme karamel, do ktorého vložíme nakrájanú kapustu. Podlejeme šampanským a necháme dusiť domäkka. Dochutíme soľou a korením. Podávame s lokšami alebo domácou knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu