Foto: zirafninka1
15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Špargľu zbavíme drevnatých koncov. Ja som použila na tento recept len cca 5 cm vrcholky špargle, ale použiť môžeme celú. Do misy nastrúhame parmezán. K nastrúhanému parmezánu pridáme strúhanku, zomelieme čierne korenie a pridáme soľ. Ja som použila sušené bylinky a kryštáliky soli v mlynčeku. Všetko premiešame.
-
2
Vaječný bielok vidličkou rozmiešame. Špargľu namočíme v bielku
-
3
a hneď preložíme do misy s parmezánom a strúhankou. Obalíme.
-
4
Ukladáme na mriežku alebo plech vystlaný papierom na pečenie.
-
5
Pri 220 °C pečieme cca 15 minút. Inšpirované receptom zo stránky http://www.howsweeteats.com/
Diskusia k receptu