Chrenový šalát z údeného mäsa a fazuľky
Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Údené mäso, sterilizovanú uhorku a kapiu nakrájame na rezance. Fazuľku uvaríme v osolenej vode a necháme vychladnúť. Majonézu zmiešame so smotanou, pridáme pažítku, nastrúhaný chren a všetko spojíme.
- 2
Premiešame a dochutíme soľou, octom a cukrom. Môžeme pridať pár kvapiek worcesterskej omáčky. Šalát pripravujeme vopred, aby mal aspoň hodinku čas odležať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
asi spravím na 2 spôsoby, v stredu budú mať u nás premiéru :-)
mali sme oslavu =Pavla=
doporucujem = FAJNOTA=