Foto: archaa
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g |
|
1 PL |
|
1 velký strúčik |
|
1/2 ks |
|
1 ks |
|
400 ml |
|
|
|
stipka |
|
1 CL |
|
60 ml |
|
250 g |
|
200 g |
|
1/2 zväzku |
|
Okrem toho: | |
|
Postup
-
1
Chili pozdlz rozrezeme a ocistíme od jadierok. Nakrájame spolu s cibulou a cesnakom a orestujeme na oleji. Pridáme mleté mäso, osolíme, okoreníme ciernym korením a este do chrumkava poprazíme. Podlejeme vývarom, necháme prevriet a pridáme pasírované paradajky. Ochutíme cukrom a rímskym kmínom, premiesame, prikryjeme a dusíme na miernom ohni 20 minút.
- 2
Fazulu a kukuricu scedíme a pridáme do omácky. Este prípadne dochutíme a odstavíme. Posypeme koriandrovou vnatou a podávame s jogurtom a chipsami.
- 2
Diskusia k receptu