Foto: babav
Mango cheesecake by Giada. Recept tejto chutnej verzie syrovej torty som našla na Food network. Giadu a jej recepty mám veľmi rada a ani Zobraziť celý popisMango cheesecake by Giada. Recept tejto chutnej verzie syrovej torty som našla na Food network. Giadu a jej recepty mám veľmi rada a ani tento ma nesklamal.
porcií
príprava
na 175 °C
Suroviny
1 hrnček sladké podrvené |
|
2 PL strúhaný |
|
3/4 hrčeka rozpustené |
|
Plnka: | |
2 ks |
|
1 hrnček |
|
2 hrnčeky mrazené rozmixované |
|
4 ks celé |
|
3/4 hrnčeka |
|
Sirup: | |
1 hrnček |
|
1/4 hrnčeka |
|
1/4 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka čerstvá posekaná |
|
Postup
-
1
Použila som mrazené mango, ktoré som rozmixovala na jemnú kašu.
-
2
Použité suroviny: Cream cheese, ricotta, mango, cukor a vajcia.
-
3
Pripravené na sľahanie.
-
4
Najskôr som vyšľahala syr s cukrom.
-
5
Pridala som rozmixované mango.
-
6
Potom postupne po jednom vajcia.
-
7
Hotovú zmes som vyliala do formy s predpečeným korpusom. Pripravila som ho zmiešaním keksových omrviniek, kokosu a rozpusteného masla. Zmes som natlačila na dno formy a zapiekla 15 minút v rúre predhriatej na 175 stupňov C (350 F). Naplnenú formu som vložila do rúry na vodný kúpeľ a piekla pri tej istej teplote 90 minút .
-
8
Po vytiahnutí z rúry som tortu nechala vychladnúť.
-
9
Vychladnutú som poliala citrónovo-bazalkovým sirupom . Uvarila som ho z cukru, ktorý som najskôr rozpustila vo vode, zahriala do bodu varu, pridala citrónovú šťavu a nakoniec nasekanú čerstvú bazalku.
-
10
Veľmi chutný zákusok.
-
11
hrnček = 250 ml
skvelé.--)
@fcielkamaja ,v takom recepte by si musela vynechat aj vajcia , lebo taka maskrta by ti mohla bez pecenia ublizit na zdravi.