Foto: foo
Pôvodný "Šarlotkin koláč" tvoria piškóty v kruhu s bohatou plnkou a ovocím uprostred. Táto verzia neobsahuje plnku, no o to má viac ovocia. Je Zobraziť celý popisPôvodný "Šarlotkin koláč" tvoria piškóty v kruhu s bohatou plnkou a ovocím uprostred. Táto verzia neobsahuje plnku, no o to má viac ovocia. Je naozaj chutný, odporúčam vyskúšať :)
porcií
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Jednoduché. Všetky jablká ošúpeme a pokrájame na väčšie kocky. Vložíme do krupicou vysypanej formy, tak nech pokrývajú celý spodok.
- 2
Rúru si predohrejeme na 170°C. Do misky rozbijeme 3 vajíčka a pridáme všetok cukor. Zmixujeme a pridávame múku. Cesto potom rovnomerne rozlejeme na jabĺčka a dáme zapiecť približne na hodinu.
- 3
Keď vrch začne hnednúť, koláč je hotový. Poprášime ho práškovým cukrom a necháme vychladnúť. Krájame opatrne, koláč je strašne jemný. Najlepšie chutí so šľahačkou:) Dobrú chuť
- 2
Jedna rada: kupeny skoricovy cukor je plny chemie, ja si pomiesam cukor so skoricou a je to a viem, co som tam dala.