Foto: porzellanka
Ceviche je pokrm z ryb alebo garnel marinovanych v limetkovej stave. Musim sa priznat, ze surovym garnelam akosi nedoverujem a pouzivam ak tak predvarene. Zobraziť celý popisCeviche je pokrm z ryb alebo garnel marinovanych v limetkovej stave. Musim sa priznat, ze surovym garnelam akosi nedoverujem a pouzivam ak tak predvarene. Lososa alebo inu rybu mozete ale pouzit bez obav, naozaj sa marinovanim zmeni, ako keby ste ju tepelne upravili.
porcie
príprava
Postup
-
1
Rybu umyjeme a zbavime koze. (ak pouzijeme garnely, umyjeme ich a a ocistime, nechame ich inak v celku.) Rybu nakrajame na tenke platky a potom este na kusky asi 3x3 cm. Rajciny pokrajame na kocky a pridame k rybe. Zmiesame s limetkovou stavou.
-
2
Pridame nakrajanu cibulku a chilli papricku. Odlozime na hodinu do chladu.
-
3
Petrzlenovu vnat a koriander nakrajame, avokado osupeme a pokrajame na kocky. Pridame k rybe a premiesame. Kedze na chlieb treba tazko robit, podavame s bagetou, alebo bez prilohy.
@babav , garnela je kreveta...:-)