Čevapčiči

rein - fotkarein, 27. októbra 2012 20:22
Ďalšie recepty »
ČevapčičiFoto: rein

Prvý krát tento recept robím z troch druhov mäsa a konečne som pochopil,prečo to tak musí byť.Baranina tam nesmie chýbať.

8
porcií
20 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Všetko mäso zomelieme aj s cibuľou na jemno,pridáme papriku a soľ podľa potreby,zamiešame a odložíme do chladničky na dve hodiny odležať.

    Čevapčiči - obrázok 1
  2. 2

    Pred pečením si vymodelujeme ,že vraj šúlky v tvare prsta,ale mne vyšlo niečo iné a na oleji opečieme zo všetkých strán.Podávame s varenými zemiakmi,nakrájanou cibuľou a plnotučnou horčicou.Dobrú chuť.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist