Čevapčiči

rein - fotkarein, 27. októbra 2012
Čevapčiči
Foto: rein

Prvý krát tento recept robím z troch druhov mäsa a konečne som pochopil,prečo to tak musí byť.Baranina tam nesmie chýbať.

8
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

300 g
300 g
300 g
1 KL
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetko mäso zomelieme aj s cibuľou na jemno,pridáme papriku a soľ podľa potreby,zamiešame a odložíme do chladničky na dve hodiny odležať.

    Čevapčiči - obrázok 1
  2. 2

    Pred pečením si vymodelujeme ,že vraj šúlky v tvare prsta,ale mne vyšlo niečo iné a na oleji opečieme zo všetkých strán.Podávame s varenými zemiakmi,nakrájanou cibuľou a plnotučnou horčicou.Dobrú chuť.

Recept je zaradený do kategórií:
Baranie mäso, Bravčové mäso, Hovädzie mäso, Hlavné jedlá

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Raz ich skus urobit na grile a potom uvidis tu vonu. My ich mame tiez velmi radi, len nikdy som ich nejedla z panvice
1x vikle
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
krasa!!!!!bez baraniny nie su čevapčiči-čevapčiči!!!!!!!!!!! :)