Foto: ancicka
Jednoduché a hlavne rýchle jedlo.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g podľa chuti |
|
400 g |
|
50 g |
|
1 kelinok |
|
podľa chutí |
|
podľa chutí |
|
200 g na postruhanie |
|
1-2stručky,podľa chuti pretlačený |
|
Postup
-
1
Čerstvé špenátové listy umyjeme a na drobno rozmixujeme.
-
2
Na panvici rozpustíme maslo a pridáme špenát.Krátko podusíme.
-
3
Do toho pridáme pretlačený cesnak,smotanu,osolíme okoreníme a necháme prejsť varom.
-
4
Cestoviny naporcujeme a na teplé rozlejeme špenátovu omáčku a posypeme struhaným syrom.
Diskusia k receptu