Cestoviny s pórkovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 25. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 balenie
1 ks
300 ml
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pór umyjeme a nakrájame na prúžky. Na panvici rozpustíme kúsok masla, pridáme pór. Chvíľu podusíme, zalejeme sladkou smotanou.

  2. 2

    Dochutíme štipkou soli a bielym korením. Pridáme tavený syr, miešame, kým sa nerotopí. Necháme zovrieť a stiahneme z plameňa.

  3. 3

    Podávame s uvarenou cestovinou podľa chuti.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Vymazať
Hmm, ja robím takéto cestoviny so špenátom namiesto póru, alebo spotrebujem hrubšiu časť z pekinskej kapusty, z tej listnatejšej robím šaláty alebo len tak nakrájam ku mäsu ako prílohu.