Foto: airotkivf
V podstate nič priebojné, hlad urobí svoje, tak som sa dnes pokúsila spraviť omáčku na cestoviny z toho, čo chladnička dala (: A na Zobraziť celý popisV podstate nič priebojné, hlad urobí svoje, tak som sa dnes pokúsila spraviť omáčku na cestoviny z toho, čo chladnička dala (: A na moje milé prekvapenie, to boli asi najlepšie cestoviny aké som kedy jedla hihi :)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme cestoviny podľa receptu na obale.
- 2
Množstvá jednotlivých surovín som dala odoka, obed som robila len pre seba - každý podľa chuti:). Na oleji posmažíme cesnak, pridáme nadrobno pokrájanú papriku (ja som použila žltú, a práve tá sa mi tam aj viac hodí ako zelená), plus pokrájané olivy.
- 3
Osolíme, poriadne premiešame a pridáme paradajky v konzerve. Keďže nemám na výber veľmi široký výber korenín, dala som čo som mala - provensalské + štipku obyčajného korenia.
- 4
Ku koncu na omáčku postrúhame tvrdý syr, zľahka premiešame na ohni, a môžeme podávať s cestovinami.:) Nakrajanu uhorku som pouzila ako prilohu, kedze zelenina sa ma jest ku vsetkemu(:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu