Cestoviny (pizza)

airotkivf - fotkaairotkivf, 24. apríla 2012
Cestoviny (pizza)
Foto: airotkivf

V podstate nič priebojné, hlad urobí svoje, tak som sa dnes pokúsila spraviť omáčku na cestoviny z toho, čo chladnička dala (: A na Zobraziť celý popisV podstate nič priebojné, hlad urobí svoje, tak som sa dnes pokúsila spraviť omáčku na cestoviny z toho, čo chladnička dala (: A na moje milé prekvapenie, to boli asi najlepšie cestoviny aké som kedy jedla hihi :)

1
porcia
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

  strúhaný




Postup

  1. 1

    Uvaríme cestoviny podľa receptu na obale.

  2. 2

    Množstvá jednotlivých surovín som dala odoka, obed som robila len pre seba - každý podľa chuti:). Na oleji posmažíme cesnak, pridáme nadrobno pokrájanú papriku (ja som použila žltú, a práve tá sa mi tam aj viac hodí ako zelená), plus pokrájané olivy.

  3. 3

    Osolíme, poriadne premiešame a pridáme paradajky v konzerve. Keďže nemám na výber veľmi široký výber korenín, dala som čo som mala - provensalské + štipku obyčajného korenia.

  4. 4

    Ku koncu na omáčku postrúhame tvrdý syr, zľahka premiešame na ohni, a môžeme podávať s cestovinami.:) Nakrajanu uhorku som pouzila ako prilohu, kedze zelenina sa ma jest ku vsetkemu(:

Diskusia k receptu

lia66
Krásna farba, zvádza k jedlu-mňááám!!!
pacik
Občas všetci takto experimentujeme, len si potom zapamätať, čo všetko sme tam dali, ale výtvory bývajú mňamkové :-)
helca103
prečítala som si to 2x ale nikde nevidím ako si použila tú šalátovú uhorku ktorú máš v surovinách.Inak pekný farebný a určite chutný recept.
airotkivf
ano, dakujem za upozornenie, vyssie som upravila, ze uhorku som pouzila ako prilohu :)
livis
Vikúlik, vyzerá to výborne, a určite to aj tak chutilo :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia