Cestovinový šalát

tom1372 - bez fotkytom1372, 12. mája 2015
Cestovinový šalát
Foto: tom1372
5-6
porcií
30 minút
príprava
8 minút
na 100 °C

Suroviny

500 g
100 g
100 g
150 g
200 g
3 PL červený
4 g
4 g




Postup

  1. 1

    Cestovinu uvaríme, opláchneme a necháme vychladnúť. Špargľu pokrájame na menšie kúsky aj spolu z paradajkami.

  2. 2

    Z jogurtu, syrokrému, octu, soli a bieleho korenia si pripravíme omáčku.

  3. 3

    Omáčku zmiešame s surovinami a podávame v mise s bazalkou na vrchu.

Diskusia k receptu

afataga
ten syrokrem je tam podla mna uplne zbytocny, inak fajn, bud by som dala viac jogurtu, alebo trochu kyslej smotany a nejaky olej aky mas rad
mirop
Tomas, ta spargla je surova? naco syrokrem? A kuchar by nemal pouzivat ten zovseobecnujuci pojem cestovina... rozne druhy cestovin a maju rozne nazvy...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia