Cestovinové timballo

gionima - fotkaGionima, 8. mája 2012 18:43
Ďalšie recepty »
Cestovinové timballo Foto: gionima

Toto timballo je cestovina zapecena v listkovom ceste.Cetovina je ochutena omackou z besamelu,hribov,sunkou,mozzarellou a udenou mozzarelou.

8
porcií
45-50 min
na 200 °C

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Cibulu,hriby,sunku a syry nakrajame nadrobno.

    Cestovinové timballo  - obrázok 1
  2. 2

    V osolenej vode uvarime cestoviny.Uvarime si besamel.Na panvici oprazime cibulu a hriby.Potom v mise zamiesame vsetky suroviny.

    Cestovinové timballo  - obrázok 2
  3. 3

    Zmesou naplnime formu,ktoru vylozime papierom na pecenie a prvym platkom listkoveho cesta.(forma 22cm nizka 3cm)

    Cestovinové timballo  - obrázok 3
  4. 4

    Zakryjeme druhym platkom listkoveho cesta.Pritlacime na krajoch a odstranime zvysne cesto.Potrieme rozslahanym vajcom a dame piect do rozohriatej truby 200°C na 45-50 minut. Da sa to realizovat i bez listkoveho cesta.Listkove cesto uchova cestoviny vlacnejsie.

    Cestovinové timballo  - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist