Foto: babkamt
Zavárala som marhule. Na obed nám zostalo z predošlého dňa. Na večeru som spravila cesnakovú pomazánku.
Suroviny
250 g |
|
5 strúčikov |
|
pikantná |
|
140 g (Karička v črievku) |
|
1/2 ks hrubostenná |
|
1/2 ks hrubostenná |
|
|
|
veľká mäsitá |
|
Postup
-
1
Očistila som si 5 strúčikov cesnaku. Prelisovala som ich do misky.
-
2
Nastrúhala som eidam, pridala som syr Karička v črievku, tatarskú omáčku. Tatarku som pridávala tak, aby sa nátierka dobre rozotierala. Všetko som premiešala. Ochutnala, pridala som podľa chuti soľ.
-
3
Aby nebola nátierka fádna, nakrájala som do nej červenú a žltú hrubostennú papriku.
-
4
Ja som si k mojej porcii pridala aj mladú cibuľku a paradajku. Táto nátierka je rýchlo hotová, ale aj zjedená.
Vďaka za oznámenie. Som rada, že Vám nátierka chutí.
Ja robievam túto: varecha.pravda.sk/recepty/syrovo-cesnakova-natierka/69143...
Je to VEĽMI PODOBNÉ, len ja dávam menej druhov papriky (0 namiesto 3) a viac druhov syra (4 namiesto 2), niekedy to možno skúsim aj s paprikou, ale asi dám len jeden jediný druh, keďže to je SYROVO-CESNAKOVÁ nátierka a nie Syrovo-cesnakovo-papriková.
To je pecka koment. @Strucik daj si euromiliony: 0, 3, 4, 2 zbytek dolaď a máš jackpot doma. Držím pěsti!