Foto: domi454
V lete doniesol otec zo salaša žinčicu. Ale poctivú - nebola zmixovaná, bola strašne hustá. Nepili sme ju, ale jedli lyžicou. Urobila som z Zobraziť celý popisV lete doniesol otec zo salaša žinčicu. Ale poctivú - nebola zmixovaná, bola strašne hustá. Nepili sme ju, ale jedli lyžicou. Urobila som z nej aj nátierku.
Postup
-
1
Štvorlitrový pohár žinčice.
-
2
Odobrala som z nej do hrnčeka.
-
3
V mažiari som roztlačila 2 strúčiky cesnaku, rozmarín a tymián.
-
4
Pridala som to do žinčice a osolila himalájskou soľou.
-
5
Vyliala som na veľký hrnček so silonkou a nechala odkvapkať niekoľko hodín.
-
6
Vznikla pekná hrudka, ktorú sme si natierali na chlebík.
Diskusia k receptu