Foto: juliauspesna
Originálny receptík si už nepamätám ani neviem odkiaľ ho mám. Tento mnou upravený používam a robím dlho. Je nadýchaná a skvelá ako pochúťka Zobraziť celý popisOriginálny receptík si už nepamätám ani neviem odkiaľ ho mám. Tento mnou upravený používam a robím dlho. Je nadýchaná a skvelá ako pochúťka na každý slávnostný stôl či raňajky.
porcií
príprava
Postup
-
1
V prvom rade si dobre vychladenú šľahačku vymiešam vo vyššej nádobe. Ja dávam len trosku(cca 80ml), ono sa pekne našľahá. Do vymiešanej šľahačky pridám tvaroh (cca 200g), smotanu (cca 3PL), syr a koreniny.
- 2
Nakoniec niekoľko strúčikov (môžte pridávať a ochutnávať postupne, kedže cesnak je dosť aromatický). Všetky suroviny jemne premiešame, aby sme dostali kompaktnú ale nadýchanú hmotu. Podávame s bagetkami alebo s chlebíkom.
- 3
Typ: na krúžky rohlíkov natrieme pomazánku a na ozdobu použijeme cherry paradajky, mandarinku alebo kusky kiwi (svieže a netradičné!). Odporúčam.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu