Český tvarůžkový závin

Zdeněk Michálek
šéfkuchár hotela Holiday Inn v Bratislave, 1. mája 2011
Český tvarůžkový závin
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

400 g
200 g
200 g
150 g
1 PL
2 ks




Postup

  1. 1

    Na rozvaľkané lístkové cesto naložíme plátky syra, šunky a syrčeky. Dôkladne zabalíme, aby syr nevytiekol, potrieme žĺtkom, posypeme soľou a rascou. Pečieme v rozohriatej rúre na 190 _oC asi 25 minút.

Diskusia k receptu

katka1313
Olomoucké syrečky, tak tie ja musím na balkóne papať, ......ale už ani tie nesmrdia tak ako kedysi
tothka
Katka, môj muž bol na tom donedávna rovnako, ale už na balkón nechodí, syrčeky akosi menej smrdia.
danielas
tento recept môže byť veeľmi chutný.Dlho som syrečky nekupovala,mne chutia tiež tie so "správnou" vôňou a keď aj stred má sklovito-huspeninovú? konzistenciu. Keď stratili svoju povestnú vôňu,sú to vôbec olomoucké,nie je nový výrobca? Ukladám,dobrý nápad!Díky
hubata
U nás ani kvargle už nedostať, dávno som ich nevidela. Ukladám, lebo mám veľa priateľov na Morave, tak ich poprosím aby mi doniesli darček - kvargle. Ďakujem že si to sem dala a ukladám do KK.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia