Čertov rolovaný bôčik
Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Údené mäso, bylinky, cesnak a feferónky nakrájame nadrobno, zmiešame a dochutíme. Bôčik rozrežeme, vyklepeme a naplníme pripravenou zmesou.
- 2
Zviažeme niťou, pokvapkáme citrónovou šťavou a dáme piecť pri 200 oC na približne 80 minút. Počas pečenia podlievame pivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu