Carpaccio z hovädzej sviečkovice
Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 12. augusta 2010
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 12. augusta 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sviečkovicu nakrájame na tenké plátky a nožom rozotrieme na ešte tenšie plátky. Preložíme na tanier, potom mäso osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom.
- 2
Posypeme umytou a osušenou rukolou a parmezánom.
- 3
Náš tip: Pri solení je najlepšie použiť hrubú morskú soľ, mäso bude krehkejšie. V soli ho necháme aspoň 5 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu