Caponata
Foto: podravka
Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené vegetou a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
- 2
Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky, vegetu, oregano a krátko povaríme.
- 3
Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
- 4
Nakoniec len jemne vmiešame na malé kúsky nakrájaný/rozdrobený kozí syr.
- 5
Podávame teplé posypané čerstvými bylinkami.
Tiež so zeleninou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu