Canelloni s rybou na pórovom ragú

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 11. júna 2015
Canelloni s rybou na pórovom ragú
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

8 ks
600 g bez kože
400 g
50 g
10 g
10 g
50 g
200 g
100 g




Postup

  1. 1

    Zubáča nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónom, pridáme vajce a 50 g smotany. Canelloni uvaríme v osolenej vode.

  2. 2

    Canelloni naplníme rybacou zmesou, dáme do vymastenej formy, pridáme maslo, podlejeme vodou a zakryjeme alobalom. Pečieme v rúre pri 180°C.

  3. 3

    Pór nakrájame na krúžky. Podusíme na masle, podlejeme vínom, povaríme a pridáme smotanu. Na záver pridáme ligurček.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia