Canelloni s rybou na pórovom ragú

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 11. júna 2015
Canelloni s rybou na pórovom ragú
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

8 ks
600 g bez kože
400 g
50 g
10 g
10 g
50 g
200 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zubáča nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónom, pridáme vajce a 50 g smotany. Canelloni uvaríme v osolenej vode.

  2. 2

    Canelloni naplníme rybacou zmesou, dáme do vymastenej formy, pridáme maslo, podlejeme vodou a zakryjeme alobalom. Pečieme v rúre pri 180°C.

  3. 3

    Pór nakrájame na krúžky. Podusíme na masle, podlejeme vínom, povaríme a pridáme smotanu. Na záver pridáme ligurček.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby sladkovodné, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené, Pečené, Varené, Ryby (2)

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha