Canelloni s rybou na pórovom ragú
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 11. júna 2015
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 11. júna 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zubáča nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónom, pridáme vajce a 50 g smotany. Canelloni uvaríme v osolenej vode.
- 2
Canelloni naplníme rybacou zmesou, dáme do vymastenej formy, pridáme maslo, podlejeme vodou a zakryjeme alobalom. Pečieme v rúre pri 180°C.
- 3
Pór nakrájame na krúžky. Podusíme na masle, podlejeme vínom, povaríme a pridáme smotanu. Na záver pridáme ligurček.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu