Bylinkový tvaroh ako dip

zlota1 - bez fotkyzlota1, 6. mája 2015
Bylinkový tvaroh ako dip
Foto: zlota1
10
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

1 bal.
asi 4  cm

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Čerstvé bylinky podľa vlastnej chuti umyjeme,osušíme a nasekáme nadrobno,pridáme nadrobno nasekanú mladú cibuľku a jednu malú starú cibuľu.Pridáme šľahaný tvaroh,créme fraiche,najlepsie s bylinkovu príchuťou ak sa podarí kupiť,ak nie,stači aj obyčajný,prípadne kyslá smotana.Pár lyžíc tatarky,podľa chuti,pretlačený cesnak a uhorka nakrájaná na velmi malé kocočky,alebo postrúhaná,viacmenej sa pridáva koli zjemneniu chuti a vode,ktorú obsahuje.Okoreníme a osolíme podľa chti,prípadne použijeme vegetu.Zachladíme a podávame ku grilovaným mäsám,zemiakom,alebo len tak ako dip k comukolvek.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: