Bylinkový tvaroh ako dip

Autor receptu: zlota1

10
porcií
10 minút
príprava

Postup

  1. Čerstvé bylinky podľa vlastnej chuti umyjeme,osušíme a nasekáme nadrobno,pridáme nadrobno nasekanú mladú cibuľku a jednu malú starú cibuľu.Pridáme šľahaný tvaroh,créme fraiche,najlepsie s bylinkovu príchuťou ak sa podarí kupiť,ak nie,stači aj obyčajný,prípadne kyslá smotana.Pár lyžíc tatarky,podľa chuti,pretlačený cesnak a uhorka nakrájaná na velmi malé kocočky,alebo postrúhaná,viacmenej sa pridáva koli zjemneniu chuti a vode,ktorú obsahuje.Okoreníme a osolíme podľa chti,prípadne použijeme vegetu.Zachladíme a podávame ku grilovaným mäsám,zemiakom,alebo len tak ako dip k comukolvek.Dobrú chuť.