Slaný koláčik zo slovenských surovín, ktorý chutí v teplej i studenej podobe.
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Odmeriame a odstrihneme si papier na pečenie. Papier položíme na dosku a rozvaľkáme na ňom lístkové cesto. Napokon papier aj s cestom vložíme do plechu.
- 2
V miske rozmiešame bryndzu, kyslú smotanu, vajíčko a nadrobno nastrihané bylinky. Zmes vylejeme na cesto.
- 3
Koláč ozdobíme slaninou nakrájanou na malé kúsky. Plynovú rúru rozohrejeme na stupeň 7 a pečieme asi pol hodinu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu