Bruschetta

mariana33 - fotkamariana33, 26. júla 2012
Bruschetta
Foto: mariana33

Skvelé a rýchle jedlo z paradajok...

20 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Z paradajok vyrežeme vnútro s jadierkami a najemno ich nasekáme. Pridáme k nim najemno nasekanú cibuľu a cesnak(nesmie byť pretlačený). Pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme podľa chuti. Nakoniec pridáme čerstvú bazalku. Medzitým si šikmo nakrájame bagetu, potrieme ju olejom a opečieme na suchej panvici, alebo na rošte v rúre. Na hotové bagetky dáme paradajkovú zmes a posypeme jemne parmezánom.

Diskusia k receptu

marianna76
taaak a keď nebudeš mať rajčiny, môžeš tu použiť to sugo.... krásne, páči sa mi
zlatulik3
Jejo aj ja to takto podobne robim,a davam aj trocha zapiect do rury..:-) Parmezan,rajčinka,bazalka,mozarella...perfektne kombinacie..:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia