Foto: katarina1983
Tento gulasik robim velmi casto da sa pridat aj zelena paprika take 4-5 a gulasik chyti inu chut:)
5-6
porcií
porcií
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrajame si cibulku ,ktoru smazime ,zatial si nakrajame masko.Hodime na cibulku,pridame podravku,cerv.papriku,rascu,kecup .Zamiesame a zalejeme vodou.Varime kym masko nezmäkne.Pridame bujony.Pripravime si zasmazku,vlejeme do gulasa a povarime 5 minut.Zemiacky uvarime a rozmixujeme na kasu.Dobru chut.
@evanaaa moze byt aj pyre ,to je uplne jedno...:)
Bolo to už dávnejšie , boli sme na návšteve u našich rodinných priateľov, okrem iného jedla mali sme aj lečo s ryžou , mne to došlo dosť čudné , že ryža s lečom ? ale ja som za všetko tak som nepohŕdla a všetko zbaštila a veru že si občas spravím lečo s ryžou a vôbec mi to nevadí keby bolo lečo aj s takouto kašou aká je pri Tvojom gulášiku.