Bravčové v zelenom šate

Autor receptu: feva

60 minút
na 180 °C

Postup

  1. Listky medvedieho cesnaku poukladame na pracovnu dosku nan rozvozime platky slaniny . Na slaninu medvedi cesnak položíme mäso. Osolíme, okoreníme. Posipeme podrvenou rascou a trochou medu medu. Zabalíme. Aby sme mali istotu, že slanina z mäsa nespadne, rolku previažeme nitou .
  2. Mäso opecieme sprudka na panvici Vlozime do pekacika podlejeme vyvarom a peciem v rure zhruba 1 hodinu podla velkosti masa . Maso po upeceni nechame asi 30 minut odlezat zakrite alobalom .
  3. Stavu z plechu zlejeme do kastrolika ,vydusime na tuk zaprasime mukou podlejeme vodou a ziskame omáčku. Zľahka prisolíme podľa chuti. Necháme prejsť varom a mozeme podavat z lubovolnou prilohou dobru chut .