Foto: 58vlasta
Tento recept rada robím, je chutný. a nie je s ním nejako veľa práce. Aby človek strávil pol dňa pri hrncoch a za chvíľu Zobraziť celý popisTento recept rada robím, je chutný. a nie je s ním nejako veľa práce. Aby človek strávil pol dňa pri hrncoch a za chvíľu sú prázdne? Zmena je život...Niekedy, keď pozerám recepty na týchto stránkach...až mi tečú sliny a hlavne, keď som akási hladná...
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Slivky rozmixujeme a spolu s cukrom a troškou ml. korenia ohrievame na panvici, kým zmes neskaramelizuje.
- 2
Mäso naklepeme, osolíme, potrieme worč. omáčkou, posypeme posekanou bazalkou a potrieme slivkovou zmesou. Plátky opatrne zvinieme a každú zabalíme do plátku slaniny. previažeme niťou alebo spojíme špáradlom.
- 3
Rolky poukladáme do zapekacej nádoby vedľa seba, mierne podlejeme vodou alebo vínom,zakryjeme alobalom a dáme piecť do trúby. Pred dopečením odokryjeme a dopečieme .
- 4
Podávame s varenými zemiakmi a slivkovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu