Bravčové rezance na póre

redakcia - fotkaredakcia, 20. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
1 ks
1 ks
100 ml
1 ks
2 PL
2 KL




Postup

  1. 1

    Bravčové stehno nakrájame na tenké rezance, premiešame s vajíčkom a solamylom. Osolíme a necháme odstáť asi 30 minút. Pór nakrájame na kolieska a papriku na tenké rezance.

  2. 2

    Na panvici s rozpáleným olejom urestujeme mäso, pridáme papriku a za stáleho miešania opražíme. Zalejeme sójovou omáčkou a dezertným vínom.

  3. 3

    Pridáme pór a opekáme ešte 3 minúty.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia