Foto: rybarkuchar
Nič svetoborné, len tak pre inšpiráciu ako za 15 minút pripraviť večeru za ktorú sa nemusíte hanbiť. Čas naozaj sedí za predpokladu, že máte Zobraziť celý popisNič svetoborné, len tak pre inšpiráciu ako za 15 minút pripraviť večeru za ktorú sa nemusíte hanbiť. Čas naozaj sedí za predpokladu, že máte hotové zemiaky. Ale myslím, že pri troche šikovnosti by sa to aj tak dalo stihnúť.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zužitkoval som zemiaky zo včera – piekli sme hurku s klobásou a hosťom viac šmakovala s chlebom ako so zemiakmi. Slovom niečo zostalo.
-
2
Nakrájame na drobno cibuľu, urestujeme na oleji, masti – to je na vás, do zlatova. Cca 2 min.
-
3
Šampiňóny nakrájame na plátky, posolíme a dusíme cca 10 min. Na záver trochu korenia a petržlenovej vňate.
-
4
Bravčové stehno nakrájame na 1cm rezne, trochu poklepeme opakom noža, posolíme a šupneme na rozpálenú panvicu. Ja to mám rád tak 2 min. z jednej strany a 1 min. z druhej strany. Manželka trápi rezne na panvici aj 10 minút. Keď uznáte, že sú hotové: pokoreníme, potrieme čili pastou, prípadne iným dresingom a môžete podávať. Mal som po ruke rukolu, tak prečo ju nepoužiť.
neviem či sa Ti už donieslo ...robím stretko VARECHArou 11.5.2013 v Nitre nemáš zaujem dojsť ??????? - otázka platí aj pre ostatných VARECHA-rou (ak ano napíšte mi cez koment v recepte ,alebo nick Gordon-ko na pokeci )