Bravčové mäso v majonéze

kapitankalucka - bez fotkykapitankalucka, 25. júla 2010

Suroviny

4 plátky
štipka
4 veľké
50 g
250 ml
1 čl
1 čl
3 čl




Postup

  1. 1

    Mäso osolíme a ľahko naklepeme. Plátky potrieme marinádou, ktorú spravíme tak, že zmiešame majonézu s karí, gril. korením a horčicou. Potreté ich naskladáme do misy a zbytkom marinády zalejeme. Necháme odležať najlepšie do druého dňa. Cibuľu nahrubo nasekáme. Tri cibule rozložíme na dno pekáča. Potom uložíme mäsko a posypeme zvyšnou cibuľou. Prikryjeme a pečieme pri 200st. asi 50 minút. Potom posypeme syrom a dopečieme už odkryté asi 20 minút.

Diskusia k receptu

gittka
tak toto musí byt úžasná chut!ukladám a určite čo skoro vyskúšam!!!
anene
dobrá inešpirácia, mäsko už mám naložené nie v majonéze ale vo vajíčkach, a ostatných ingredienciách, ale budem ho piesť podľa tohto receptu na cibulke a so syrom. Ďakujem.
sovka62
Takéto mäská z pekáča robím veľmi rada. Sotím do rúry a nech sa starajú sami o seba, ja sa venujem návšteve. Ukladám a ďakujem.
bozulka
Dobrý recept len s majonézou som ešte nerobila ,vždy iba s ochutenou smotanou.Vyskúšam.
aroooo
"Vysiera" to veľmi dobre a rýchlo,ukladám,dík
michsamant
Nemam moznost kupit bravcove masko, tak som urobila kuracie a je to dobrucke :) Pouzila som len ine koreniny: mlete cierne korenie a mletu sladku papriku a horcicu som dala obycajnu.





anene
ako som písala v pondelok, mäsko som urobila, veľmi chutilo návšteve, len som dala trochu menej cibule. Mne stačilo. Ďakujem za inšpiráciu.
kapitankalucka
som veľmi rada,že chutilo a že sa vám recept páči. Ja ho robím veľmi často,lebo je to rýchle,jednoduché a aj dobré.ja už som to skúšala aj s pórom. ježibabka-prepáčte nevedela som o tejto stránke.
zitar
popoludní som vybrala z mraziaku bravčové mäso a celý čas rozmýšľam, čo s ním, no a už je to tu........
scotlandvola
tak ja som sa nechala inspirovat tymto receptom aj ja a nalozila som rezne do podobnej marinady (len miesto majonezy som pouzila vajicka) a veruze mnamka to bola vynikajuca...vsetci pochvalili :)))
agora
podľa mňa to musí byť O.K. mňam!
noelia
Aj ja si ikladam, pretoze zda sa to byt vynikajuco zladene a chutne a hlavne stavnate. Zajtra to skusim sice s kuracinou, pretoze bravcove nemam v zasobe, ale aj tak dakujem za "navstevu" na nasom sviatocnom vianocnom stole.....zelam nadherne, vonave a vdakou nasmu Stvoritelovi naplnene Vianoce.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia