Bravčové mäso s kukuricou

hanina - bez fotkyhanina, 20. marca 2010

Pomerne rýchly a chutný obed.

Suroviny

1 konzerva
1 konzerva
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na prúžky a dusíme na cibuľovom základe. Pridáme nakrájané sterilizované šampiňóny, soľ, korenie a udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme sterilizovanú kukuricu, premiešame a mäso dodusíme.

  2. 2

    Očistené zemiaky nakrájame na kolieska a opečieme.

  3. 3

    Podávame tak, že dookola taniera naukladáme nakrájanú uhorku s nakrájanými paradajkami. /Všetko nakrájame na plátky/.

Diskusia k receptu

hanina
Prajem Dobrú chuť! Ja v poslednom čase trávim nejako veľa voľného času na nete, takže nemám už čas fotiť a vkladať fotky. Prepáčte! Ale je to chutné jedlo a vyzerá to pekne. A zeleniny / paradajky, uhorky/ nám všetkým v tomto období treba.
hanina
A ešte mne sa strašne páčia vaše recepty . Už som niektoré aj vyskúšala. Boli super! Vďaka.
používateľ nemá avatar
dry
dry
Ja by som tú zeleninu trocha ochutil, tie surové uhorky bez chuti nechávam na tanieri




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia