Foto: mariana33
Takto pripravujem pečienku na panvičke, ale za pokus to stálo aj v parnom hrnci. V parnom hrnci sa to nemusí miešať...:o)
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pečienku si nakrájame na kúsky a cibuľu na polkolieska. V miske zmiešame pečienku s cibuľou, kečupom, horčicou a karí korením.
-
2
Zmes preložíme do parného hrnca do spodnej nádobky. Do druhej dáme zemiaky pokrájané na štvrtinky, posolíme ich a posypeme rascou. Zapneme na 20 min.
-
3
Hotovú pečienku podľa chuti osolíme, okoreníme, prípadne ochutíme vegetou. Môžme podliať šťavou, ktorá stiekla do zbernej nádobky.
varecha.pravda.sk/recepty/bravcova-pecen-v-parnom-hrnci-f...