Bravčová pečienka v parnom hrnci

Autor receptu: mariana33

Takto pripravujem pečienku na panvičke, ale za pokus to stálo aj v parnom hrnci. V parnom hrnci sa to nemusí miešať...:o)

2
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pečienku si nakrájame na kúsky a cibuľu na polkolieska. V miske zmiešame pečienku s cibuľou, kečupom, horčicou a karí korením.
  2. Zmes preložíme do parného hrnca do spodnej nádobky. Do druhej dáme zemiaky pokrájané na štvrtinky, posolíme ich a posypeme rascou. Zapneme na 20 min.
  3. Hotovú pečienku podľa chuti osolíme, okoreníme, prípadne ochutíme vegetou. Môžme podliať šťavou, ktorá stiekla do zbernej nádobky.