Bravčová pečeň restovaná s václavkami a bylinkami (fotorecept)
Autor receptu: afataga
Po dlhej dobe zas nastala vzácna chvíľa, že som si robila obed iba pre seba, takže pečeň :-), ale každá sranda niečo stojí, zaplatila som odídeným foťákom, takže foto sú len z mobilu
1 porcia |
15 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Do rajnice som dala masť s sprudka som opražila cibuľu tak do polohotova, pridala som rozmarín a nechala chvíľu prevoňať
- Pridala som huby, čo som si odložila v piatok, sú už hotové, takže som iba trochu prehriala, cibuľa stále chytá lepšiu a lepšiu farbu :-)
- Za minútku som pridala pokrájanú pečeň
- Sprudka som restovala cca 2 min., pridala som pretlak, chvíľočku som prehriala a odstavila som, pridala som vňať, soľ a korenie
- a šup na tanier, jedla som s chlebom, neskutočne mi to chutilo :-)