Bravčová pečeň restovaná s václavkami a bylinkami (fotorecept)

Autor receptu: afataga

Po dlhej dobe zas nastala vzácna chvíľa, že som si robila obed iba pre seba, takže pečeň :-), ale každá sranda niečo stojí, zaplatila som odídeným foťákom, takže foto sú len z mobilu

1
porcia
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Do rajnice som dala masť s sprudka som opražila cibuľu tak do polohotova, pridala som rozmarín a nechala chvíľu prevoňať
  2. Pridala som huby, čo som si odložila v piatok, sú už hotové, takže som iba trochu prehriala, cibuľa stále chytá lepšiu a lepšiu farbu :-)
  3. Za minútku som pridala pokrájanú pečeň
  4. Sprudka som restovala cca 2 min., pridala som pretlak, chvíľočku som prehriala a odstavila som, pridala som vňať, soľ a korenie
  5. a šup na tanier, jedla som s chlebom, neskutočne mi to chutilo :-)