Bravčová panenka s omáčkou z kozieho syra a grilovanou šalotkou
Foto: slavkabis
Recept je výborný, nie je náročný na prípravu, vhodný aj na nedeľný stôl, či oslavu
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Panenku si nakrájame, prstami trochu poklepeme, osolíme, okoreníme a necháme trochu postáť.
- 2
Mäsko opečieme na grilovacej panvici a dáme na teplé miesto. V panvici môžeme orestovať na drobno nakrájanú šalotku.
- 3
Do menšieho hrnca dáme zohriať smotanu na varenie a kozí syr. Pomaly ohrievame kým sa syr neroztopí. Na tanier uložíme kúsky mäska, na neho šalotku a prelejeme omáčkou. Podávame s hranolkami, varenými zemiakmi,... Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu