Bravčová kotleta so zemiakovým šalátom

palma - fotkapalma, 14. marca 2017
Bravčová kotleta so zemiakovým šalátom
Foto: palma

Komerčný recept

4
porcie

Suroviny

4  ks
150  ml
2 strúčiky
600 g (menšie)
2 zväzky
2  PL
2  ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z oleja, cesnaku, soli a korenia urobíme marinádu. Mäso naložíme do marinády a necháme odležať aspoň hodinu alebo cez noc.

  2. 2

    Zemiaky nakrájame na mesiačiky a uvaríme v slanej vode. Uvarené zemiaky scedíme a pridáme k nim na štvrtinky nakrájané reďkovky, nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku, nasekanú pažítku, kôpor, soľ, čierne mleté korenie a smotanu. Zemiaky opatrne premiešame a necháme chvíľu odležať.

  3. 3

    Kotlety opečieme na panvici z každej strany a dáme ich dopiecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Podľa hrúbky kotliet ich pečieme približne 5 - 10 minút.

  4. 4

    Kotlety podávame so zemiakovým šalátom, ozdobené čerstvými bylinkami a jarnou cibuľkou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: