Bravčová kotleta s paradajkovým šalátom

thedrunkchef - fotkathedrunkchef, 23. marca 2012

Rýchle jedlo, ktoré si rád robím na večeru.

10 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    ŠALÁT: Cherry paradajky si rozkrojíme na polovice, cibuľu nakrájame na pásiky a vňať nasekáme nahrubo. Osolíme, okoreníme, zalejeme trochou oleja a premiešame. V chladnične necháme tak 15 minút odležať.

  2. 2

    KOTLETA: Rozpálime si olej, v ktorom asi minútu porestujeme rozkrojený strúčik cesnaku. Pridáme kotletku, ktorú sme osolili a okorenili a z každej strany ju sprudka opečieme cca 3 minúty.

  3. 3

    TIP: Keď chceme aj šťavu, tak do výpeku prilejeme trošku vody, alebo vývaru a keď nám trochu zredukuje tak ju zjemníme maslom.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: