Bravčová kotleta s paradajkovým šalátom

Autor receptu: thedrunkchef

Rýchle jedlo, ktoré si rád robím na večeru.

10 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Postup

  1. ŠALÁT: Cherry paradajky si rozkrojíme na polovice, cibuľu nakrájame na pásiky a vňať nasekáme nahrubo. Osolíme, okoreníme, zalejeme trochou oleja a premiešame. V chladnične necháme tak 15 minút odležať.
  2. KOTLETA: Rozpálime si olej, v ktorom asi minútu porestujeme rozkrojený strúčik cesnaku. Pridáme kotletku, ktorú sme osolili a okorenili a z každej strany ju sprudka opečieme cca 3 minúty.
  3. TIP: Keď chceme aj šťavu, tak do výpeku prilejeme trošku vody, alebo vývaru a keď nám trochu zredukuje tak ju zjemníme maslom.