Bochníky s ricottou a so šunkou
Foto: galbani
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z vyvaľkaného lístkového cesta vykrojíme 8 koliesok. Do stredu štyroch z nich umiestnime šunku a lyžičku Ricotty Galbani. Koliesko so šunkou a s ricottou prikryjeme druhým kolieskom z lístkového cesta. Kraje cesta spojíme.
- 2
Vrch potrieme vajíčkom a pečieme na 180 °C približne 15 minút. Vyberieme z rúry a servírujeme teplé s horčicou.
- 3
TIP pre lepší výsledok: Ricottu môžete vymeniť aj za mozzarellu.
Tiež slané koláčiky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu