Slané koláčiky
Slané koláčiky

Bochníky s ricottou a so šunkou

galbani - fotkagalbani, 29. októbra 2019. Komerčný recept.
Bochníky s ricottou a so šunkou
Foto: galbani
20 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g
1 bal.
100 g
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z vyvaľkaného lístkového cesta vykrojíme 8 koliesok. Do stredu štyroch z nich umiestnime šunku a lyžičku Ricotty Galbani. Koliesko so šunkou a s ricottou prikryjeme druhým kolieskom z lístkového cesta. Kraje cesta spojíme.

  2. 2

    Vrch potrieme vajíčkom a pečieme na 180 °C približne 15 minút. Vyberieme z rúry a servírujeme teplé s horčicou.

    Bochníky s ricottou a so šunkou  - obrázok 2
  3. 3

    TIP pre lepší výsledok: Ricottu môžete vymeniť aj za mozzarellu.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Na toto by som neprišla, a pritom - aké jednoduché a aj chutné, najmä na rýchle občerstvenie, aj pre hosťov. (y). Ukladám si to......
Na toto by som neprišla, a pritom - aké jednoduché a aj chutné, najmä na rýchle občerstvenie, aj pre hosťov. Ukladám si to......

Pridaj komentár k receptu: