Foto: mirkatarby
Bezlepkový cheesecake pre moju bambuľku. Čo so zabudnutým tvarohom v chladničke? Veď vianočné sladkosti sú už napečené, tak aby sa do Vianoc nezjedli, treba Zobraziť celý popisBezlepkový cheesecake pre moju bambuľku. Čo so zabudnutým tvarohom v chladničke? Veď vianočné sladkosti sú už napečené, tak aby sa do Vianoc nezjedli, treba nejakú náhradu.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Sušienky rozdrvíme a zmiešame s roztopeným maslom. Natlačíme na dno malej tortovej formy (24 cm) a dáme zapiecť na 10 min na 180 °C.
- 2
Tvaroh, smotanu, oba druhy cukru a pol balíčka vanilkového pudingu vymiešame. Pridáme postrúhanú kôru z 1 dobre očisteného citróna a šťavu z (polovičky) citróna. Postupne zašľaháme vajíčka.
- 3
Hmotu vylejeme na korpus, zarovnáme a dáme piecť na hodinu na 180 °C. Necháme vychladnúť.
- 4
Čučoriedky z kompótu dáme na vrch koláča. Zo šťavy a zvyšnej polovice pudingu uvaríme krém, občas miešame aby vychladol a následne nalejeme na koláč. Dáme stuhnúť do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu