Bezlepkový okrúhly jablkový koláč
Foto: potravinarskavyrobaliana
Bezlepkový jablkový koláč v okrúhlej forme s vôňou po škoricovom cukre a Zlatom kréme Liana.
45 minút
príprava
príprava
30 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
Cesto: | |
200 g (alebo Universal mix Liana) |
|
80 g |
|
90 g |
|
20 g |
|
1 ks |
|
Jablková plnka: | |
40 g |
|
4 ks |
|
Pudingová plnka: | |
400 ml |
|
40 g |
|
3 PL |
|
Postup
-
1
V miske zmiešame suroviny na cesto a odložíme do chladničky.
- 2
Očistíme a nakrájame jablká na polmesiačiky. Posypeme škoricovým cukrom.
- 3
Na silikónovej podložke alebo na papieri na pečenie rozvaľkáme cesto a prenesieme do okrúhlej formy.
- 4
Uvaríme puding z mlieka, Zlatého krému a cukru. Puding vylejeme na cesto a na puding uložíme jablká. Na záver posypeme zvyšným škoricovým cukrom.
- 5
Pečieme pri 175 °C 30 minút.
Tiež jablkový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu