Jablkový koláč

Bezlepkový okrúhly jablkový koláč

Autor receptu: potravinarskavyrobaliana

Bezlepkový jablkový koláč v okrúhlej forme s vôňou po škoricovom cukre a Zlatom kréme Liana.

45 minút
príprava
30 minút
na 175 °C

Suroviny

Postup

  1. V miske zmiešame suroviny na cesto a odložíme do chladničky.
  2. Očistíme a nakrájame jablká na polmesiačiky. Posypeme škoricovým cukrom.
  3. Na silikónovej podložke alebo na papieri na pečenie rozvaľkáme cesto a prenesieme do okrúhlej formy.
  4. Uvaríme puding z mlieka, Zlatého krému a cukru. Puding vylejeme na cesto a na puding uložíme jablká. Na záver posypeme zvyšným škoricovým cukrom.
  5. Pečieme pri 175 °C 30 minút.