Bezlepkový ovocný koláč
Bezlepkový ovocný koláč

Bezlepkový hrnčekový koláč s ovocím

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 28. júna 2020. Komerčný recept.
10 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

3 hrnčeky (bezlepková múčna zmes na piškótové cesto)
1 a 1/2 hrnčeka
3/4 hrnčeka
3/4 hrnčeka
4 ks
Navrch:
podľa chuti
Na posypanie:




Postup

  1. 1

    1 hrnček = 250 ml. Všetky suroviny na cesto spolu zmiešame. Cesto vylejeme na vymastený a vysypaný plech.

  2. 2

    Poukladáme ovocie podľa chuti a pečieme 30 minút pri 180 °C. Po upečení posypeme cukrom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia