Jablkový koláč
Jablkový koláč

Bezlepkový hrnčekový jablkový koláč

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 8. apríla 2024. Komerčný recept.

Bezlepkový jablkový koláč trocha inak a najmä rýchlo a ľahko.

60
porcií
15 minút
príprava
40 minút
na 175 °C

Suroviny

Cesto:
3 hrnčeky
1 a 1/2 hrnčeka
2 PL
1/2 hrnčeka (mleté)
20 g
20 g
1 a 1/2 hrnčeka (môže byť aj acidofilné)
1 hrnček
1 hrnček (nastrúhané)
2 ks
Navrch:
 (na poliatie)




Postup

  1. 1

    Cesto: V miske premiešame najskôr suché prísady. Potom pridáme ostatné a vymiešame hladké cesto. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný vysoký plech.

  2. 2

    Pečieme vo vyhriatej rúre na 175 °C asi 40 minút.

  3. 3

    Ihneď po upečení potrieme koláč džemom a necháme vychladnúť.

  4. 4

    Nakoniec polejeme čokoládovou polevou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia