Bezlepkový chlieb

lamey - bez fotkylamey, 24. augusta 2015
Bezlepkový chlieb
Foto: lamey

Vrámci zdravšieho stravovania som sa prvý krát odhodlala na prípravu bezlepkového chlebíka v domácej pekárni.

10 minút
príprava
180 minút
tepelná úprava

Suroviny

350 g
40 g
100 g
10 g
400 ml
1 balenie
2 PL
1 ČL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv si dáme do domácej pekárničky vodu, soľ a olivový olej. Potom nasypeme všetky múky, psyllium, cukor a droždie. Ja som chlieb vylepšila aj trochou ľanových semienok (nemusí byť). Pečieme na základnom programe (nemám bezlepkový program), ktorý má trvanie minimálne 3 hodiny.

    Bezlepkový chlieb - obrázok 1

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Ahoj Lamey
Chcem ho skusiť ,lebo vyzerá božsky, len nemám pekáreň a neviem koľko sa miesi , koľko kynie, do čoho ho dať , ako dlho ho piecť v trúbe a na akú teplotu, a tak.
Vieš poradiť?
Ďakujem.

Pridaj komentár k receptu: