Bezlepkové rezance
Bezlepkové rezance

Bezlepkové rezance s makom alebo kakaom

novalim - fotkanovalim, 16. septembra 2019. Komerčný recept.
Bezlepkové rezance s makom alebo kakaom
Foto: novalim

Keď sme boli ešte malí, najlepším obedom v školskej jedálni boli sladké rezance. S makom, s orechami, so strúhankou, čo bolo, hlavná vec, že boli sladké. Ak si chcete aj vy pripomenúť tieto spomienky, spravte si aj vy na obed túto legendárnu gurmánsku klasiku :-). Rezance Promix uvaríte v osolenej vode, scedíte, posypete práškovým cukrom, mletým makom alebo orechami (alebo obomi), prípadne Grankom a polejete roztopeným maslom. Dobrú chuť ;)

12 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
Na posypanie:
 mleté
Na poliatie:
 (alebo kokosový olej)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rezance Promix uvaríte v osolenej vode, scedíte, posypete práškovým cukrom, mletým makom alebo orechami (alebo obomi), prípadne kakaom a polejete roztopeným maslom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: