Bezlepkové rezance

Bezlepkové rezance s makom alebo kakaom

Autor receptu: novalim

Keď sme boli ešte malí, najlepším obedom v školskej jedálni boli sladké rezance. S makom, s orechami, so strúhankou, čo bolo, hlavná vec, že boli sladké. Ak si chcete aj vy pripomenúť tieto spomienky, spravte si aj vy na obed túto legendárnu gurmánsku klasiku :-). Rezance Promix uvaríte v osolenej vode, scedíte, posypete práškovým cukrom, mletým makom alebo orechami (alebo obomi), prípadne Grankom a polejete roztopeným maslom. Dobrú chuť ;)

12 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Rezance Promix uvaríte v osolenej vode, scedíte, posypete práškovým cukrom, mletým makom alebo orechami (alebo obomi), prípadne kakaom a polejete roztopeným maslom.