Bezlepkové fussiloto

Autor receptu: berusa

tento recept je môja dnešná improvizácia, doma som mala 1 ks panenky a čo s ňou? Aby bol vlk sýty aj baran celý vytvorila som takéto chutné, rýchle a pomerne lacné jedlo, žiaľ fotku nepridávam pretože je príliš veľka a neviem ju upraviť.

4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčovú panenku umyjeme, pokrájame na kocky, osolíme, posypeme bylinkovým korením , mletým čiernym korením a dáme orestovať na rozohriaty olej.Korestovanému mäsku pridáme, horčicu, mrazenú zeleninu, zamiešame, podlejeme trošku horúcou vodou a udusíme do mäkka.
  2. Por očistíme, pokrájame na drobno a orestujeme na 1 PL oleja. Cestoviny uvaríme klasickým spôsobom do mäkka ( já varím cca 13 minút, mám odskúšané). Mäkké cestoviny scedíme ( preplachovať netreba, bezlepkové sa nelepia ) a vložíme do panvice v ktorej sme orestovali por, pridáme udusené mäsko, dobre premiešame a hotovo.
  3. Dobrú chuť!